II tura rekrutacji na studia – wybierz kierunek Produkcja i bezpieczeństwo żywności

SUPER WAŻNA INFORMACJA DLA KANDYDATÓW NA STUDIA
Od nowego roku akademickiego na kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności uruchamiamy nową specjalność DIETETYKA w GASTRONOMII

Proponujemy studia bezpłatne:
– stacjonarne (klasyczne) – w harmonogramie większość zajęć w godzinach przedpołudniowych
– stacjonarne 26+, czyli w harmonogramie większość zajęć w godzinach dogodnych dla osób pracujących
– oraz płatne studia niestacjonarne z zajęciami w soboty i niedziele.

Informacje o kierunku w skrócie: https://kpu.krosno.pl/pibz/produkcja-i-bezpieczenstwo-zywnosci-zdobadz-zawod-przyszlosci/

Informacje o rekrutacji: https://kpu.krosno.pl/kierunki-studiow/produkcja-i-bezpieczenstwo-zywnosci/

T𝕖𝕣𝕞𝕚𝕟𝕪 𝕣𝕖𝕜𝕣𝕦𝕥𝕒𝕔𝕛𝕚

👉Elektroniczna rejestracja kandydatów na studia potrwa do 15 września (środa) do godz. 23:59.

👉Wpłacenie opłaty rekrutacyjnej w wysokości 85 zł – do 15 września (środa) do godz. 23:59.

👉Wyniki dotyczące zakwalifikowania kandydatów do przyjęcia na studia – 16 września (czwartek) do godz. 16.00.

Link do rekrutacji na kierunek PiBŻ: https://irk.kpu.krosno.pl/pl/offer/R-1ST-2021-2022/field/PIBZ/