Sesja egzaminacyjna


Harmonogram letniej poprawkowej sesji egzaminacyjnej w roku akademickim 2020/2021 na kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2021/2022

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Chemia żywnościProf. KPU, dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka14.06.202214.00 – 16.00Aula 1
2.Mikrobiologia żywnościMgr E. Szybieniecka24.06.202216.00 – 17.30Aula 1

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Lektorat języka angielskiegoMgr E. Baran20.06.202211.0016
2.Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych (egzamin pisemny)Dr inż. M. Dykiel13.06.202210.00 – 11.30Aula 2
  3.Ocena jakości surowców i produktów roślinnych (egzamin pisemny)Dr hab. inż. B. Krochmal-Marczak15.06.202210.00-12.00Aula 1
  4.Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywnościDr inż. M. Dykiel17.06.202210.00Aula 1

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowychdr hab. inż., prof. KPU B. Krzysztofik22.06.202215.00 – 16.00Aula 1
2.Analiza instrumentalna żywnościdr hab. I. Kapusta24.06.202216.00-17.0016