Sesja egzaminacyjna

Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej 2023/2024

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne

PrzedmiotProwadzącyDataGodzinaFormaSala
Ekonomiadr hab. prof. PANS B. Ślusarczyk1.02.202417.30pisemnyAula 1
Kształtowanie żyzności glebdr hab. inż., prof. PANS B. Krochmal-Marczak29.01.202416.00pisemnyAula 1

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne

PrzedmiotProwadzącyDataGodzinaFormaSala
Przyrodnicze i technologiczne podstawy produkcji roślinnejdr hab. inż., prof. PANS B. Krochmal-Marczak29.01.202417.00pisemnyAula 1
Technologie produkcji zwierzęcejDr inż. M. Dykiel1.02.202416.00pisemnyAula 2

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne

PrzedmiotProwadzącyDataGodzinaFormaSala
Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywnościdr hab. prof. PANS B. Ślusarczyk1.02.202414.30pisemnyAula 1
Podejmowanie decyzji finansowych w przedsiębiorstwach agrobiznesudr hab. prof. PANS B. Ślusarczyk29.01.202416.00pisemnyAula 2
Przetwórstwo żywnościdr hab. inż. prof. PANS B. Krzysztofik26.01.202416.00pisemnyAula 1
Metody  utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowychdr hab. inż. prof. PANS B. Krzysztofik25.01.202416.00pisemnyAula 1