Sesja egzaminacyjna


Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej w roku akademickim 2022/2023 na kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne

PrzedmiotProwadzącyDataGodzinaFormaSala
EkonomiaProf. ndzw. dr hab.  B. Ślusarczyk1.02.202318.15pisemnyAula 1
Kształtowanie żyzności glebDr inż. B. Krochmal-Marczak1.02.202316.00pisemnyAula 1

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne

PrzedmiotProwadzącyDataGodzinaFormaSala
Przyrodnicze i technologiczne podstawy produkcji roślinnejDr hab. inż. B. Krochmal-Marczak1.02.202310.00pisemny    Aula 1
Technologie produkcji zwierzęcejDr inż. M. Dykiel3.02.202310.00pisemny  16

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne

PrzedmiotProwadzącyDataGodzinaFormaSala
Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywnościDr hab. B. Ślusarczyk30.01.202313.00pisemny16
Systemy kontroli zdrowotności roślinDr inż. M. Pisarek1.02.202310.00 – 11.00pisemny15
Normalizacja i certyfikacja w produkcji żywnościProf. ndzw. dr hab. inż. B. Krzysztofik26.01.202312.00pisemny16