Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2022/2023
I Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Chemia żywności | Prof. KPU, dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka | 13.06.2023 | 15.00 | Aula 1 |
2. | Mikrobiologia żywności | Mgr E. Szybieniecka | 16.06.2023 | 16.00 | Aula 2 |
II Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Lektorat języka angielskiego | Mgr S. Brońska-Putzig | 21.06.2022 | 12.00 | SJO* |
2. | Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych | Dr inż. M. Dykiel | 16.06.2022 | 10.00 – 11.30 | 16 bud A |
3. | Ocena jakości surowców i produktów roślinnych | Dr hab. inż. B. Krochmal-Marczak | 23.06.2022 | 16.00-17.30 | Aula 2 |
4. | Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | Dr inż. M. Dykiel | 19.06.2022 | 10.00 | 14 bud A |
III Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych | dr hab. inż., prof. KPU B. Krzysztofik | 16.06.2023 | 14.00 | 27 bud A |
2. | Analiza instrumentalna żywności | dr hab. I. Kapusta | 20.06.2023 | 16.00 | Aula 11 |
*SJO – Studium Języków Obcych, Rynek 5
Pozostałe egzaminy odbywają się w Kampusie Politechnicznym, ul. Dmochowskiego 12