Sesja egzaminacyjna

Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2022/2023

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Chemia żywnościProf. KPU, dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka13.06.202315.00Aula 1
2.Mikrobiologia żywnościMgr E. Szybieniecka16.06.202316.00Aula 2

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Lektorat języka angielskiegoMgr S. Brońska-Putzig21.06.202212.00SJO*
2.Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcychDr inż. M. Dykiel16.06.202210.00 – 11.3016 bud A
  3.Ocena jakości surowców i produktów roślinnychDr hab. inż. B. Krochmal-Marczak23.06.202216.00-17.30Aula 2
  4.Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywnościDr inż. M. Dykiel19.06.202210.0014 bud A

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowychdr hab. inż., prof. KPU B. Krzysztofik16.06.202314.0027 bud A
2.Analiza instrumentalna żywnościdr hab. I. Kapusta20.06.202316.00Aula 11

*SJO – Studium Języków Obcych, Rynek 5

Pozostałe egzaminy odbywają się w Kampusie Politechnicznym, ul. Dmochowskiego 12