Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej w roku akademickim 2022/2023 na kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności
I Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne
Przedmiot | Prowadzący | Data | Godzina | Forma | Sala |
Ekonomia | Prof. ndzw. dr hab. B. Ślusarczyk | 1.02.2023 | 18.15 | pisemny | Aula 1 |
Kształtowanie żyzności gleb | Dr inż. B. Krochmal-Marczak | 1.02.2023 | 16.00 | pisemny | Aula 1 |
II Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne
Przedmiot | Prowadzący | Data | Godzina | Forma | Sala |
Przyrodnicze i technologiczne podstawy produkcji roślinnej | Dr hab. inż. B. Krochmal-Marczak | 1.02.2023 | 10.00 | pisemny | Aula 1 |
Technologie produkcji zwierzęcej | Dr inż. M. Dykiel | 3.02.2023 | 10.00 | pisemny | 16 |
III Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne
Przedmiot | Prowadzący | Data | Godzina | Forma | Sala |
Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności | Dr hab. B. Ślusarczyk | 30.01.2023 | 13.00 | pisemny | 16 |
Systemy kontroli zdrowotności roślin | Dr inż. M. Pisarek | 1.02.2023 | 10.00 – 11.00 | pisemny | 15 |
Normalizacja i certyfikacja w produkcji żywności | Prof. ndzw. dr hab. inż. B. Krzysztofik | 26.01.2023 | 12.00 | pisemny | 16 |