Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej 2023/2024
I Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne
Przedmiot | Prowadzący | Data | Godzina | Forma | Sala |
Ekonomia | dr hab. prof. PANS B. Ślusarczyk | 1.02.2024 | 17.30 | pisemny | Aula 1 |
Kształtowanie żyzności gleb | dr hab. inż., prof. PANS B. Krochmal-Marczak | 29.01.2024 | 16.00 | pisemny | Aula 1 |
II Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne
Przedmiot | Prowadzący | Data | Godzina | Forma | Sala |
Przyrodnicze i technologiczne podstawy produkcji roślinnej | dr hab. inż., prof. PANS B. Krochmal-Marczak | 29.01.2024 | 17.00 | pisemny | Aula 1 |
Technologie produkcji zwierzęcej | Dr inż. M. Dykiel | 1.02.2024 | 16.00 | pisemny | Aula 2 |
III Produkcja i bezpieczeństwo żywności stacjonarne
Przedmiot | Prowadzący | Data | Godzina | Forma | Sala |
Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności | dr hab. prof. PANS B. Ślusarczyk | 1.02.2024 | 14.30 | pisemny | Aula 1 |
Podejmowanie decyzji finansowych w przedsiębiorstwach agrobiznesu | dr hab. prof. PANS B. Ślusarczyk | 29.01.2024 | 16.00 | pisemny | Aula 2 |
Przetwórstwo żywności | dr hab. inż. prof. PANS B. Krzysztofik | 26.01.2024 | 16.00 | pisemny | Aula 1 |
Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych | dr hab. inż. prof. PANS B. Krzysztofik | 25.01.2024 | 16.00 | pisemny | Aula 1 |