Naukowy sukces Katarzyny Piróg – studentki II roku kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Miło nam poinformować, że studentka II roku kierunku PRODUKCJA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI Katarzyna Piróg została wyróżniona przyznaniem II miejsca na Międzynarodowym Konkursie dla Profesjonalnych Studentów’’ w zakresie ,,Agrarian Sciences and Food”, który odbył się w Mykolaiv National Agrarian University Mykolaiv w Ukrainie. Tematem naukowym pracy zgłoszonej na konkurs była ,,Technologia wytwarzania gotowanych wyrobów wędliniarskich z wykorzystaniem roślinnego kompleksu białkowo-mineralnego”. Opiekunem naukowym pracy była dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak, prof. PANS. Naszej studentce i Pani Profesor serdecznie gratulujemy sukcesu!!!!

Katarzyna Piróg (SKN Produkcji i bezpieczeństwa żywności) z opiekunem naukowym dr hab. inż. Barbarą Krochmal-Marczak, prof. PANS