Uroczystość wręczenia dyplomów dla absolwentów kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności

W dniu 30.04.2022r. w  Kampusie Politechnicznym Uczelni, przy ul. Dmochowskiego 12, w auli im. Jana Szczepanika odbyła się uroczystość wręczenia dyplomów dla absolwentów kierunków: Produkcja i bezpieczeństwo żywności, Towaroznawstwo oraz  Zielarstwo. W uroczystości uczestniczył Rektor KPU w Krośnie –  dr hab. Zbigniew Barabasz, prof. KPU, dr inż. Małgorzata Górka – Dyrektor Instytutu Zdrowia i Gospodarki, dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak, prof. KPU – kierownik Zakładu Produkcji i bezpieczeństwa żywności, dr inż. Damian Dubis – kierownik Zakładu Towaroznawstwa oraz prof. dr hab.  Iwona Wawer – kierownik Zakładu Zielarstwa. Obecni byli także nauczyciela akademiccy prowadzący zajęcia na tych kierunkach oraz najbliżsi naszych Absolwentów. Na koniec uroczystości studenci wysłuchali wykładu akademickiego wygłoszonego przez dr hab. inż. Barbarę Krzysztofik, prof. KPU nt: ,,Woda jako składnik żywności’’. Po wysłuchaniu wykładu Pani dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak zaprosiła absolwentów oraz wszystkich zaproszonych gości na poczęstunek przygotowany przez pracowników Zakładu Produkcja i bezpieczeństwo żywności.

Wszystkim Absolwentom gratulujemy i życzymy powodzenia oraz sukcesów w życiu zawodowym i osobistym.

Absolwenci kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności