III tura rekrutacji na studia – wybierz kierunek Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Produkcja i bezpieczeństwo żywności to nowoczesny i perspektywiczny kierunek, na którym kształcimy specjalistów odpowiedzialnych za wytwarzanie oraz kontrolę bezpiecznych, wysokiej jakości surowców i produktów żywnościowych.

Kierunek ten zawiera bogaty program studiów, który łączy przedmioty teoretyczne i praktyczne.

Proponujemy studia bezpłatne:
– stacjonarne (klasyczne) – w harmonogramie większość zajęć w godzinach przedpołudniowych
– stacjonarne 26+, czyli w harmonogramie większość zajęć w godzinach dogodnych dla osób pracujących

Oferujemy studia inżynierskie na specjalnościach:

  • Dietetyka w gastronomii  NOWOŚĆ
  • Jakość i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym – przygotowuje ekspertów z zakresu zarządzania jakością  nad bezpieczeństwem żywności.
  • Przedsiębiorczość w gospodarce żywnościowej – przygotowuje specjalistów do otwarcia własnej działalności gospodarczej lub pracy w przedsiębiorstwach zajmujących się zarządzaniem, produkcją oraz logistyką w gospodarce żywnościowej.

Informacje o kierunku w skrócie: https://kpu.krosno.pl/pibz/produkcja-i-bezpieczenstwo-zywnosci-zdobadz-zawod-przyszlosci/

Informacje o rekrutacji: https://kpu.krosno.pl/kierunki-studiow/produkcja-i-bezpieczenstwo-zywnosci/

T𝕖𝕣𝕞𝕚𝕟 𝕣𝕖𝕜𝕣𝕦𝕥𝕒𝕔𝕛𝕚

👉Elektroniczna rejestracja kandydatów na studia potrwa do 30 września (czwartek) do godz. 23:59.

Zapisz się na I rok studiów

Link do rekrutacji na kierunek PiBŻ:https://irk.kpu.krosno.pl/…/R-1ST-2021-2022/field/PIBZ/

Zapraszamy do kontaktu z Nami

Kontakt: Karpacka Państwowa Uczenia w Krośnie
https://kpu.krosno.pl/pibz/

tel. 13-43-755-80 lub 13-43-755-10

FB: https://www.facebook.com/pibz.pwsz.krosno

Instagram: https://www.instagram.com/pibzkrosno/

Twitter https://twitter.com/IZywnosci

TikTok https://www.tiktok.com/@pibz1